WordPress Sidebar Niet Zichtbaar Het enige wat je eigenlijk hoeft te doen is bij deze optie gewoon een vinkje zetten en de widget opslaan. Sidebar op homepage enkel zichtbaar door klik op + teken. 5 jaren, 4 maanden geleden.

Sidebar WordPress optimaliseren en aanpassen Welke Widgets?
Sidebar WordPress optimaliseren en aanpassen Welke Widgets? from 000.nl

Ga vervolgens naar de voorkant van je website en scrol naar beneden. Ik heb een menubalk ingesteld die goed werkt op mijn laptop. Sidebar op homepage enkel zichtbaar door klik op ‘+ teken’.

Op deze pagina vertel ik je alles over wordpress widgets. Selecteer eerst de zijbalk widgets die je wilt uitschakelen;

Gebruik een plugin om je wordpress zijbalk te verwijderen. Er zijn verschillende oplossingen die je hierbij kunnen helpen.

Selecteer alleen de onderste widgets. Daarnaast willen we natuurlijk dat de.

Zie ons artikel over het plaatsen van een simpele afbeelding in je sidebar hier. Je kunt bijvoorbeeld direct een pagina menu aanmaken dat je straks ook nog helpt om je navigatie te sorteren. Ik heb bij mijn woocommerce producten 3 eigenschappen aangemaakt, namelijk maat, leeftijd en merk, maar ik krijg in de rechter sidebar maar 1 eigenschap zichtbaar.

Als je liever niet zelf met code aan de slag gaat of je niet prettig voelt bij het aanpassen van de bestanden van je thema, dan kan je ook een plugin gebruiken om je wordpress zijbalk te verwijderen. Op deze pagina vertel ik je alles over wordpress widgets. 5 jaren, 4 maanden geleden.

5 jaren, 4 maanden geleden. Ondanks dat ze op elke pagina van een website zichtbaar zijn, zijn zijbalken vaak de minst geoptimaliseerde gebieden. Vanaf nu zul je in je wordpress backend al een extra widgetgebied zien, waar je widgets aan kunt gaan toevoegen.

Sleep de gekozen widget van links naar de sidebar, rechts, om die daar dan toe te voegen. Hiervoor moet men je wel eerst gaan volgen, liken of toevoegen aan een kring. Echter, deze widgets zijn nog niet zichtbaar voor je bezoekers, want dat hebben we nog niet geregeld.

Zijn er erg veel widgets en moet u naar beneden scrollen om een widget te selecteren die u wilt gebruiken dan is het mogelijk dat niet alle sidebars meer zichtbaar zijn en kan het lastig zijn om de widgets in de juiste sidebar te slepen. In die sidebars kun je nu alle widgets gebruiken die je normaal ook. Ook als je wel een sidebar hebt ingesteld, maar deze niet zichtbaar is, raad ik je aan om contact op te nemen met de makers van je thema of website.